Kleberg Agri

Kleberg AgriDagens lantbrukare är välutbildade företagare med stora krav på kvalitet och service. Vi på Kleberg Agri ser vi oss själva som din samarbetspartner och leverantör. Vi väljer våra produkter med samma måttstock.

Klicka på flikarna för att läsa mer.

FrontlastareFrontmontageSnöplogarDjurtransportKostallarRedskapBildbankRegler

Frontlastare

En frontlastare är inte bara ett redskap, det är en arbetspartner och den ska fungera även tillsammans med nästa traktor. När man väljer frontlastare är det viktigt att ställa sig frågan: ”Till vilka arbeten ska jag använda min frontlastare?”.
Vi hjälper dig gärna med valet av frontlastare.


Parallell-o-Matic

Mer än 40 års ”know how” i kombination med modern CAD-taknik har gestaltat PoM. Kvalitetssäkringen gäller både teknik och funktionalitet.
Parallelldriften ger styrka och stabilitet som gör att PoM passar både för skogs- och jordbruk.

Parallell-o-Matic   Parallell-o-Matic Arbetsvinklar


HLC

Teknik och kvalitet i ett optimalt samspel. Allround-hjälpredan för alla tillfällen.

frontlastare_HLC_50_DG   HLC Arbetsvinklar


MH

För det dagliga arbetet på gården eller åkern är MH ett idealiskt universalverktyg.

frontlastare_MH   MH Arbetsvinklar

Frontmontage


FS3

Ett frontmontage som är lätt att ställa av.

front_FS_3_avstalld front_FS3at_small1


FZW

frontkraft_FZW_m

Snöplogar


HS

snoplog_HS_3punkt  snoplog_HS_fram snoplog_HS_frontlast


MS

snoplog_MS

Jyfavagnen

Jyfas hydraulikvagnar är de kraftigast byggda på marknaden. Ingen lägger så mycket kraft på kvalitet och hållbarhet som Jyfa. Självklart är den helgalvaniserad – inget underhåll, ingen rost. Dansk kvalitet!

Jyfavagnar kan utrustas efter dina behov med t.ex. bromsar, tak, mellangrind och fångstgrindar. Har du speciella önskemål om vagnens konstruktion eller utseende är det oftast inga problem för fabriken att tillgodose dessa. Nedan ser du ett urval av modellerna vi erbjuder, med eller utan hydralik, från 3 meter upp till 9 meters längd, kontakta oss för offert.

Modell 75000   (Ny hydralikvagn)

1  2

75000 är hydrauliskt utrustad för höjning och sänkning, för att underlätta i och urlastning. Vagnen är fullt galvaniserad och monterad med 12 mm träplatta hela vägen runt. Bottnen består av galvaniserad platta, som är halksäker.

Vagnarna finns även utan hydralik med ramp.

Jyfavagnar levereras direkt från fabriken hem till dig, det enda du behöver göra är att lossa vagnen från lastbilen och montera på draget, hjulen och presenningen – detta tar ca 30 min för en person.

3

Den kraftiga konstruktionen i underredet garanterar säkra transporter under många år. Golvplåten är både limmad med silikon och nitad i underredet, detta göra att golvplåten inte slamrar och väsnas när djuren ska lastas.

4  5

Stor öppning med delade dörrar

 

Grundmodell (Ny hydralikvagn)
Modell Längd/Bredd

Pris

74000 400 x 200 cm ring
75000 500 x 200 cm ring
76000 600 x 200 cm ring
77000 700 x 200 cm ring
7xxxx kundmått ring

Grundmodellen kan utrustas med bromsar, mellangrind och fångstgrindar.

Priser exklusive moms.
Priserna gäller fritt levererat till gården, olossat, inklusive belysning och presenningstak. Fastlandet eller närmaste hamn på fastlandet i Sverige.
Vagnen levereras direkt från vår fabrik.

 

 

Stallinredning – Nöt

Kvalitetsinredning för nötkreatur. Stallinredning, foderbord, madrasser, kalvboxar. Lösningar, med flexibilitet och möjligheter, som gör det bekvämt både för dig och dina djur.

Ta kontakt för mer information.

Skrapor

HP

Den tuffa skrapan för riktiga utmaningar .

skrapa_HP

Bildbank

Regler

Djurhållning är omgärdat av många regler. Ibland kan det kännas betungande, men det är för djurens bästa. Känner du dig osäker på vad som gäller för just din djurhållning, har vi lagt upp en del bra länkar där du kan få veta mer.

Jordbruksverket Här hittar du allehanda uppgifter om djur och djurhållning. Få mer information om hästpass, djurmärkning och djurregister.
(Jordbruksverket har tagit över Djurskyddsmyndighetens uppgifter)